Najnovšie recenzie zo sekcie Detské záhradné náradie
Píla je ako skutočná. Veľkosť je akurát pre trojročného chlapca. Maticový kľúč sme museli pilníkom trošku zväčšiť aby sa dal nasadiť na maticu. Výhodou je, že zvuk motora sa dá stíšiť až vypnúť.
- rúčka je pevná, farebná kosačka, dobré prevedenie
- rúčka nie je pevná, pri držaní sa pretočí dopredu, je nebezpečná, dieťa veľmi ľahko spadne dopredu
neodporúčam pri tlačení dieťaťom rúčka sa pretáča dopredu a dieťa spadne, rúčka nie je pevná
- ľahká, vhodná pre malé deti
Chcela som urobiť radosť 4-ročnému vnúčikovi, bohužiaľ zostali len oči pre plač, neodporúčam, drahé a nanič
Spokojná
Vysoká spokojnosť .Ráno som objednala , výhoda blízko predajňa , o chvíľu tovar vyzdvihnuty priamo v predajni .Nezakupila som len preto bez objednania priamo v predajni , lebo som využila zľavu na internete .Vyzdvihujem aj kvalitu tovaru.
- spokojnosť dieťaťa
- výhoda
výborná pomôcka!!!
Píla fungovala chvíľočku. Teraz ide len ak vystihneme nejaký jej správny uhol uchopenie a stlačenia... čiže pre malé dieťa nemožné. A keďže sa netočí pás, je odložená v poličke. Nezaujímavá.
Teddies plastové kolečko
Pridané: 22. apríla 2024
(naposledy upravené 22. apríla 2024)
Zakúpený v MegaKnihy.sk
- tovar prišiel rýchlo, je dostupny , pre deti idelna hračka
- ako skutočné, pre malých pomocníkov
- Vyskúšal ho pravnuk a bol šťastný že ho má
- Funguje tak ako má, vnúčikovi spravil veľkú radosť.
Doporučujem.
- Idealne pre dieťa
- Kľudne aj na menšie práce
- Zvladli aj rylovanie v burine
- vnúčikovi sa veľmi páči
- absolútna spokojnosť
Zobrazujem 1 - 20 zo 226 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...12 Ďalšie »